Midt om Natten - The Musical

05. nov
kl. 14:00

Dørene åbnes kl. 13:00.

05. november
kl. 14:00

Dørene åbnes kl. 13:00.

Det bliver en stor musikalsk oplevelse, når Grenaa Amatørteater opfører musicalen MIDT OM NATTEN, der er en ny-klassiker og et stykke dansk kulturhistorie.

Efter en mislykket BZ-aktion opretter de to venner Benny og Arnold deres egen lille fristad ”Haveje”, hvor der er plads til alle. Idyllen bliver dog kortvarig, idet både politi, den aggressive politiker Pia Buh-mann og en voldelig rockergruppe ønsker at komme af med det lille samfund. Det er snart åbenbart for enhver, at det store opgør må komme – og det gør det.

Musicalen MIDT OM NATTEN er baseret på filmen af samme navn og indeholder alle de populære hits fra soundtracket, bl.a. ’Midt om Natten’, ’Haveje’ og ’Susan Himmelblå’. Desuden er der tilføjet nogle af de største Gasolin-numre som ’Det bedste til mig om mine venner’, ‘Masser af succes’ og ’Hvad gør vi nu lille du’

Showbuffet
Showbuffet kan tilkøbes fredag d. 3. november samt lørdag d. 4. november Buffet kl 18.00
Showbuffet GAT-midt om natten: Indbagte blæksprutter m/capersdressing, valnøddepaté og cornichons, sprængt skinkesteg, kalvefilet, kartoffelroulade med spinatfyld, tomatsalat m/ oliven og feta, bønnesalat m/bacon og parmesan, udvalg af hjemmebagt brød, karameltærte m/mørk chokolade - hertil brombær vendt i vodka.

Bestilling senest 3 dage før arr.

Den eksterne arrangør Grenaa Amatørteater har valgt ikke at tilbyde ledsagerordning.


Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 13:00.
Billetpris 200,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 200 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen