LYT NYT kort - forår 2021

Klub LYT NYT - 6 koncerter for kr. 350,-

Forår 2021
Klub LYT NYT præsenterer dig for en perlerække af kunstnere, der ikke er helt kendte endnu, men som har kvalitet, nerve og noget at byde på - og absolut er et nyt lyt værd. Som medlem af klubben får du 6 gratis koncerter og særlige tilbud som fx en bonus koncert eller rabat på andre koncerter.

I klubben ser vi bekendtskaberne vokse og et fællesskab spire i glæden ved at dele gode koncertoplevelser med andre entusiaster. Den levende kultur er også en social begivenhed, og i klubben kan du møde ligesindede, der også elsker at være først med den nye musik.
Som noget nyt vil der af og til være fællesspisning før udvalgte LYT NYT koncerter – alle er velkomne, så tag bare en ven med - når køkkenet tilbyder et uhøjtideligt og veltilberedt måltid til 70 kr. Så er bunden ubesværet lagt til en skøn aften.

Som medlem af klubben i foråret 2021 får du gratis indgang til disse koncerter:
Kom vi løber 13. februar - Flyttet til d. 28. maj.
Hjalte Ross 26. februar - Flyttet til d. 4. december.
Freja Kirk 1. april - AFLYST
Dopha 4. juni
Jærv 15. maj
Stille Støj 12. juni

Klub LYT NYT har i den grad også været ramt af aflysninger og flytninger af koncerter. Derfor bliver de denne gang forkælet med en særlig

Bonuskoncert: HUGORM 27. marts

Sådan gør du:
Du køber dit medlemskab på nettet, det er en billet, som du skal printe ud. Medbring printet til den første koncert, hvor vi bytter det til dit personlige medlemskort, som du bruger til alle arrangementerne.
Man tegner medlemskab for en sæson ad gangen. Det er vigtigt, at du som medlem giver os din mailadresse, så vi kan sende dig gode tilbud og overraskelser.


Dørene åbnes en time før koncerterne.
Billetpris 350,- kr.


Se mere

Pris 350 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen