Pavillonen byder velkommen til Letbanen

12. maj
kl. 11:45

12. maj
kl. 11:45

Fri entre

 

 

Invitation til Letbaneåbning


Pavillonen byder Letbanen velkommen - for fuld musik. Og vi vil gerne invitere dig, til på dagen at opleve en eller flere af vores musikalske indslag.

 

 

Minikoncerter på stationen

i Trustrup og Grenaa søndag d. 12. maj

 

12. maj kl. ca. 12.40 - Grenaa Station  - Fri entre

 

Signe Svendsen solo 

Pavillonen har fra starten budt ind i projektet at byde letbanen velkommen og vi glæder os over nu at kunne præsentere Signe Svendsen. Letbanen i drift  bliver en styrke for Pavillonen, da vi som sted har mange publikummer der gerne rejser langt for at komme til koncert i vores hyggelige rammer, og nu bliver det kun nemmere at opleve kultur på spidsen af Djursland med Letbanen.  Udtaler Jesper Jul Direktør i Pavillonen
 
Til indvielsen hører musik af høj kvalitet med styrke og nærvær som Signe Svendsen i den grad repræsenterer. Samtidig er der en smuk kobling til Signes første album har titlen ”Ny Passager” fortsætter Jesper.

Stærk og nærværende er to ord der beskriver Signe Svendsens vidunderlige stemme. Hun har en helt speciel evne til at røre sit publikum og med god grund. Vi glæder os, til at opleve hende når hun tager os med på en musikalsk rejse i en kombination af fantastisk smuk musik og brændende poesi fortalt gennem hendes egne danske sange.

Vi håber at se rigtig mange af jer til Indvielsen

 

 

Train-blues på Trustrup station 11.45-12.15

 

Denne dag er speciel med toget der igen kører hele vejen til Grenaa … derfor vil man denne dag kunne høre blues med særlig vægt på mange af de blues sange, der har referencer til toget som transportmiddel – ”Mystery Train”, ”Hear my train comming”, ”Train Ride” med flere
 

 

Pavillonen har fra starten ønsket at bidrage til indvielsen af letbanen da det har stor værdi for sammenhængskraften i Østjylland og popper derfor også op på Trustrup station med Martin Blom som artist…

Martin Blom er bluesguitarist og sangskriver. Slideguitaren er hans trofaste følgesvend, og stilmæssigt har han forkærlighed for bluesmusikkens inderste væsen og musik med rødder i roots, country og rock’n’roll.
 
Mange vil kende Martin Blom fra bluesbandet Trouble Cats, som havde 30 års jubilæum i 2017.

 

 

Michael Hamilton overrasker i Letbanen

 

Da det er selve det, at Letbanen nu kører hele vejen til Grenaa vi fejrer - virker den kun naturligt at det også skal fejres ombord i toget.
Her vil Michael Hamilton, med sin helt formidable fortællerevne - og musikalske tæft - stå for en overraskelse til passagerer mellem Kolind og Grenaa.
 

12. maj kl. 12.46
Letbanen fra Kolind mod Grenaa Station


 Udover Pavillonens bidrag er der et stort program - som du kan læse mere om på Norddjurs Kommunes hjemmeside

https://www.norddjurs.dk/borger/trafik-og-veje/letbanen/borgerfest-i-grenaa

 

 

 

 

Se mere

Pris Fri entre

Sted Grenaa, Trustrup og Letbanen

Arrangør Pavillonen