Kim Larsen & Kjukken

02. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

02. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Aflyst

KIM LARSEN & KJUKKEN AFLYSER VINTERTURNÉ

 

Kim Larsen & Kjukken er desværre tvunget til at aflyse de kommende koncerter i januar, februar og marts og dermed også koncerten i Pavillonen i Grenaa.

 

Kim Larsen fik i december konstateret kræft i prostata. Han er allerede i behandlinger og har derfor ikke kræfter til at gennemføre vinterkoncerterne.

 

Kim Larsen udtaler: 

- Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen. Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer.   

 

Refundering af billet.

 

Billetter til showet med Kim Larsen den 2. februar i Pavillonen refunderes således:

 

  • Billetter købt over nettet refunderes direkte til den konto hvorfra billetterne er betalt.
  • Billetter købt i Pavillonens billetsalg refunderes ved enten at komme ned i Pavillonen og få pengene retur eller sende billetten til Pavillonen med oplysning om navn og kontonummer, hvor vi kan returnere pengene til.

  • Har du købt billet til spisning inden koncerten refunderes de på samme måde


___________________________________________________________________________________

 


Kim Larsen & Kjukken bobler fortsat af spilleglæde og besøger derfor fra starten af 2018 en række af de danske klubber, som bandet elsker at spille på.

Til koncerterne vil Kim Larsen & Kjukken lufte store sange og små perler fra Larsens enorme sangkatalog, der strækker sig helt tilbage fra Gasolin’-dagene i starten af 1970’erne og op til det seneste album – Øst For Vesterled – der udkom i april 2017.

Anmelderne var begejstrede for de 12 helt nye, håndspillede numre og kaldte Øst For Vesterled for Larsens stærkeste udgivelse i mange år. Singleudspillene – Moder Jord og Nostalgi – er da også allerede blevet populære sange blandt publikum til koncerterne.

KJUKKEN I FORRYGENDE FORM
Kim Larsen fandt sine spillekammerater i Kjukken i Odense for mere end 20 år siden.

Orkestret - som på de seneste turnéer i både Danmark, Sverige og Norge har vist, at de er i forrygende spilleform - består i dag af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn ’Ørn’ Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).


Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 400,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 400 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen