Jesper Binzer

15. mar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

15. marts
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

DAD frontmandens første solotour

Vi satser på at taget letter, når den ukronede konge af dansk Rock n' Roll Jesper Binzer råber: "HVA SÅ GRENAA!!" Omgivet af et hold hårdtslående musikere drager DAD frontmanden på første solotour - og vi glæder os til den rammer Pavillonen.

Soloalbumet "Dying Is Easy" byder på både "lige ud af landevejen" Rock - som vi kender det fra DAD - og mere tilbagelænede numre som den 4. single "Rock on Rock og Rock"
– I de tre numre, jeg har udgivet tidligere, har folk sagtens kunnet genkende mig og mit dayjob i D-A-D. Det her nummer er sgu mere Jesper, der sidder derhjemme, siger Jesper Binzer.

I forhold til publikums reaktion ved Jesper Binzer ikke, hvad han skal forvente.

– Til en D-A-D koncert spiller jeg numre, som folk virkelig har et forhold til. Skinnerne er derfor lagt. Her lægger vi skinnerne samtidig med, at vi spiller, fordi pladen ikke er udkommet endnu, forklarer sangeren, der ud over at garantere høj energi og melodier lover at spække koncerterne med intensitet, dynamik og interessanthed.

"Kunsten pressede sig på og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. For første gang har jeg lavet noget alene. Det startede for knap et år siden, hvor jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på en nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig og ved årsskiftet gik det op for mig at jeg faktisk var igang med at lave et helt soloalbum", fortæller en glad Jesper Binzer.

Herefter er alle numre blevet indspillet i Medley-studiet sammen med Søren Andersen, der i ti år har arbejdet med Glenn Hughes fra Deep Purple samt produceret albums for en lang række danske rocknavne med alt fra Artillery (4 stk) til Mike Tramp (5 stk) samt hans eget band Electric Guitars. Venskabet mellem de to startede først for to år siden, da Søren var vikar på bassen i D-A-D, og efter turnéen fandt de sammen i pauserne fra deres respektive travle live-karrierer.

Jesper Binzer tilføjer : "Jeg er en rock´n´roll romantiker, måske er det en irrationel følelse, men jeg kan huske at jeg for 20 år siden under indspilningerne af "Simpatico" kom til den erkendelse, at det her er noget jeg kommer til at lave resten af livet. Erkendelse nummer to kom så med mine egne numre, at jeg faktisk kan selv. At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget jeg selv har tænkt på før nu. Og den kommende plade, det er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst".


Pavillonsalen

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 200,- kr. / i døren 225,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 150,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 200 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen