Iggy Pop foredrag

12. okt
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

12. oktober
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Iggy Pop er rockens overlever

Mod alle odds fyldte rockmusikkens kamikazepilot 71 år i foråret. Hør om Iggy Pops enestående karriere den 12. oktober 2018, når forfatteren Jan Poulsen besøger Greena


Med David Bowies uventede død i januar 2016 eksploderede interessen for Iggy Pop; ikke mindst fordi han var dén ven og samarbejdspartner, Bowie var tættest på i nogle af sine største øjeblikke, bl.a. Berlin-årene, hvor de delte lejlighed i den tyske storby. Iggy Pop er dog ikke halehæng til Bowie, men et af dennes store forbilleder helt tilbage fra 1960’erne, hvor Iggy revolutionerede rockscenen med nogle uforsonlige, højoktane lp’er og en selvdestruktiv sceneoptræden.

Iggy Pop er indbegrebet af rock’n’roll, når han kravler rundt på alle fire på scenen eller hopper ud til publikum, men han er også intellektuel skarp og kulturelt vidtfavnende. Hans karriere er mere end 50 år lang og ekstremt farverig fra pladedebuten i 1965 til albummet Post Pop Depression fra 2016. Han har turneret nonstop i over 40 år med mere end 20 besøg i Danmark, hvor han senest spillede på årets Tinderbox Festival i Odense. Han har ikke bare et stort og dedikeret publikum her, men sine rødder: Hans morfar var dansk, født og opvokset i Aarhus.

Jan Poulsen har interviewet Iggy Pop og set ham mere end 30 gange live siden 1977, og med udgangspunkt i sin anmelderroste bog ’Iggy Pop. En overlever’ fortæller han om The Godfather of Punk’s usædvanlige karriere inkl. venskabet med David Bowie og de danske rødder, og han krydrer undervejs med Iggy Pop-musik.

Det sker i Pavillonen i Grenaa fredag den 12. oktober 2018.

Jan Poulsen, som også har skrevet bøger om bl.a. Eik Skaløe, Sort Sol, Dizzy Mizz Lizzy og David Bowie, har tidligere besøgt Pavillonen i Grenaa med sit populære foredrag om netop David Bowie.


Store Momme
Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 90,- kr. / i døren 115,- kr.
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 50,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 90 kr

Sted Store Momme, Pavillonen

Arrangør Pavillonen