Heimatt - LYT NYT

23. feb
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

23. februar
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Den 22. september udkommer Heimatt's andet album ”The Greatest Story” som opfølger pa? debutpladen ”With You I Will Dance All The Way Through The Night. I Will Tie Your Hands And Go Blind. If You Just Let Me.” der udkom i 2015, og som modtog pæne anmeldelser (5/6 Alt For Damerne, 4/6 Gaffa).
Siden 2014 har Magnus Grilstad under hans alias Heimatt udgivet en EP og et debutalbum, to udgivelser der har sendt den unge dansk/norske musiker og hans band pa? flere turneer i Danmark, en opvarmningstour for Rasmus Walter og længere turneer syd for grænsen, samt budt pa? massive festivalsomre som har sendt Heimatt forbi Roskilde Festival, SPOT Festival (2x), Reeperbahn Festival, Tallinn Music Week, SmukFest, Musik i Lejet, Trailerpark Festival og Danmarks Grimmeste m.fl
Helt fra start er det ga?et utrolig hurtigt for den unge Grilstad, fra den første øver med bandet til en booking pa? Roskilde Festival og en pladekontrakt med Playground Music var i hus, gik der 6 ma?neder. Efter to a?r med næsten 100 koncerter i ind- og udland var der brug for ro til at finde ud af hvilken retning projektet skulle tage, og der er da ogsa? sket meget rent musikalsk for den dansk/norske artist, hvor det før var den moderne indie/folk som Heimatt dyrkede, sa? har musikken nu bevæget sig over i en mere elektronisk og poppet retning, mens Heimatt har bibeholdt den store organiske lyd der har gjort ham og bandet til en festivaldarling.


Vi ses i Pavillonen

Pavillionsalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr. / i døren 150,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 50,-. Gyldigt ID medbringes.
LYT NYT kort kr. 300,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen