Foredrag med Jan Mølby - The Great Dane Live

20. mar
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

20. marts
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Foredrag med Jan Mølby - The Great Dane Live

MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag med en sand ildsjæl indenfor fodboldens verden, nemlig Jan Mølby!

Onsdag d. 20 marts kl. 19.00-20.45 hos Pavillionen

Kun de færreste danske fodsboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen. I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen – øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné. Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få også svar på, om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen. Og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer…

Ses vi d. 20 marts ?


MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle og danskere som har haft MODET TIL at forfølge og at realisere deres drømFølg os på FB:

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 279,- kr. / i døren 305,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 279 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen