Fernisering Ulla Lampe

27. jan
kl. 17:00

27. januar
kl. 17:00

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Ulla Lampe – Kunstudstilling 
Fernisering fredag d. 27. januar kl. 17.00
Fri entré inkl. et glas vin
Udstillingen kan ses i Pavillonens åbningstid til og med 26. februar.

Ulla Lampes malerier handler om moderne menneskers aktivitet i samspil med natur og kultur. Det levende liv, det at være til - på godt og på ondt. Følelser som nysgerrighed og koncentration, men også ensomhed og sårbarhed er centrale.

Hendes karakteristiske motiver er fortolkninger af naturen og aftryk af menneskets tilstedeværelse. Ved første øjekast fremstår malerierne nærmest fotorealistiske; hensigten er ikke at skildre specifikke steder eller situationer, men er snarere en undersøgelse af en verden i forandring, med tanke på den fremtid vi skal møde; åben for spørgsmål, projektioner og fortolkninger.

Bøger, planter, lamper, vinduer er nogle af de objekter, der er motiver i hendes nyeste malerier. Ulla Lampe arbejder med grove flader og pertentlige strøg, ofte i et mix af olie og akryl; det giver hende mulighed for at lege med både det spontane og stringente, det hurtige og det langsomme. Fotografering indgår som en del af hendes arbejdsproces.


Foyeren – Fri entre
Arrangør: Grenaa Kunst- & Musikforening 

Se mere

Pris Fri entre

Sted Foryéen

Arrangør Pavillonen