Fernisering Susanne Butcher

01. maj
kl. 17:00

01. maj
kl. 17:00

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Susanne Butcher – Kunstudstilling 
Fernisering mandag d. 1. maj kl. 17.00
Fri entré inkl. et glas vin
Udstillingen kan ses i Pavillonens åbningstid til og med 31. maj.

Susanne Butcher observerede kunst og unikke udtryk allerede som helt ung. Hun forestillede sig, hvordan de mennesker, der havde skabt og produceret et givent tiltrækkende værk, var som personligheder. Hvordan de indrettede deres liv, så det blev muligt at skabe og leve af deres kunst. Butcher var draget af proces og skabertrang. Instinktivt ville hun finde sin egen vej hen imod arbejdet med kunst som profession.

Grundlæggende er Butcher interesseret i menneskers interaktioner, på baggrund af de følelser forskellige relationer og livsvilkår giver os. Hendes koloristiske valg, teknikken og de historier, der fortælles i malerierne, skulle gerne understøtte budskabet og stimulere til en både personlig og æstetisk oplevelse hos beskueren. Figurative elementer i malerierne præsenteres på én og samme gang via stram styring og med en forkærlighed for at lade underbevidstheden være det bærende element, der efterlader et koloristisk, ekspressivt og organisk udtryk der måske spejles i beskuere.

Kontaktinfo www.susannebutcher.dk

Foyeren – Fri entre

Se mere

Pris Fri entre

Sted Foryéen

Arrangør Pavillonen