Fernisering - Bente Lyhne

03. feb
kl. 14:30

03. februar
kl. 14:30

Fri entre

Grenaa Kunst- og Musikforenings første udstilling i 2018 er med Bente Lyhne.

Udstillingen ferniseres i Kulturhuset Pavillonen umiddelbart efter Kunst- og Musikforeningens generalforsamling lørdag d. 3. februar ca. kl. 14.30.
Alle er velkommen. Udstillingen kan ses til og med søndag d. 25. februar.
                    

Bente Lyhne
Et tilbagevendende tema i Bente Lyhnes billedunivers handler ofte om steder, som måske findes – en slags alternative virkeligheder med stærke referencer til naturen. Naturen har også haft et konkret afsæt i de værker, hvor hun eksempelvis har undersøgt vandets veje i pigmentet eller indsamlet kalk og jord langs kysterne og brugt det som pigment i malerprocessen. Når elementerne kommer ind i kunstrummet, fortæller det os noget om den verden vi lever i.

 I collagerne bliver der brugt en samplingsteknik, hvor fragmenter fra tidligere værker tilføres nye materialer, som bliver en slags visuelt musisk stykke på papir.

 Bente Lyhne www.bentelyhne.dk er medlem af ProfKunstNorddjurs, K5 og KKart. Hun er uddannet på Århus Kunstakademi/maleri 1989-93, æstetisk pædagogik på Peter Sabroe Seminarium 2006-07, billedkunstlærer fra Århus Seminarium 1988, Hilevi van Deurs malerskole i kostumedesign 1974-76.

De seneste godt 30 år har hun haft eget værksted, hvor også scenografiske opgaver i ind- og udland har været et stor del af arbejdsområdet. Derudover har hun udviklet diverse workshops, udsmykningsopgaver og forsøgsprojekter.

Arrangør: Grenaa Kunst- og Musikforening

www.grenaakunstogmusik.dk

 

Se mere

Pris Fri entre

Sted Foyer

Arrangør Grenaa Kunst- og Musikforening