Everybody’s Talking

05. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

05. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Arrangementet er afholdt

Ørehængerne står i kø, når Everybody's Talking med Billy Cross, Jimmy Colding fra Zididada og Lars Maasbøl spiller på Pavillonen

Glæd dig til en aften med masser af udstråling, vellyd, sublimt guitarspil og masser af sange du kender.

Det bliver en aften med klassiske rock- og pop-sange stærkt ført an af guitarmesteren Billy Cross - godt krydret med masser af humor og selvironi. En intens musikaften af de store er i vente.
Tre barstole, tre mikrofoner, tre fantastiske musikere - længere er den ikke. I en tid hvor live-musik ofte bliver gjort stort og pompøst, sidder Everybody's Talking og sørger for den gode stemning, masser af evergreens og masser af nærvær. Plantet solidt midt på scenen, bevæbnet kun med deres stemmer, et par guitarer, nogle fantastiske sange og mindst lige så fantastiske historier.
Når Everybody's Talking optræder er der ingen backtracks eller elektroniske dimser at gemme sig bag. Her på scenen, mellem kabler og mikrofoner, er der kun plads til kreativitet, stor musikalitet og solidt håndværk. Hver for sig har trioens medlemmer opnået så meget, men i Everybody's Talking har de tre venner fundet ind til en sjælden musikalsk samhørighed.
Siden starten er det blevet til fire cd-udgivelser, to live dvd'er og et utal af koncerter landet over på såvel de lokale scener som i de helt store musikhuse. De tre herrer formår stadig at skabe en unik intimitet og en nærværende kontakt til deres publikum, trods succesen på de store scener og en guldplade for deres album »Talk Of The Town«. Når Everybody's Talking går på scenen er de: Popdrengen, Rocklegenden og Kongen af Ribe. Privat er de Jimmy Colding, Billy Cross og Lars Maasbøl.

Centersalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 195,- kr. / i døren 230,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 150,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 195 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen