Anders Gantriis m. Anders Lampe

01. feb
kl. 19:00

01. februar
kl. 19:00

Arrangementet er afholdt

I samarbejde med Kysthotellet tilbyder vi fordelagtige priser på jeres overnatning. Enkeltværelse 595 kr. / Dobbeltværelse 795 kr.

Brug kampagnekoden: pavillonen

Anders Gantriis også kendt som "Gantriis" er efterhånden svær at komme uden om i den danske musikbranche. Han har de seneste år kravlet stille og roligt ind på den danske scene og med hans seneste single "Hey Mor", viste han den nerve, som han kan ramme i hans musik. 

Livet, mennesker, hverdagen og følelser har inspireret Anders Gantriis i sangskrivningen, hvor det nærværende tekstunivers sammensættes smukt med gode ørehængende melodier og vellydende guitar. Stilen kan bedst beskrives som værende i grænselandet mellem amerikansk roots, den nordiske tone og den klareste pop – altid med den gode melodi i centrum.

Coronaen satte dog hurtigt en stopper for koncerterne i 2021 og også starten af 2022 blev ramt af aflysninger. Men nu er Gantriis klar til at give sine lyttere og spillestederne nogle gode oplevelser igen.

Årets Første koncert bliver allerede tirsdag d.1/2-2022 hvor han er med til "The Grand Opening" af Pavillonen i Grenå og denne aften har han sin gode ven og fantastiske guitarist "Anders Lampe" med ved sin side.

Anders Gantriis er en garvet musiker fra det kreative Djursland med mange koncerter i guitaren. Glæd dig til en aften, hvor spilleglæden kommer til at stråle. Der vil kunne opleves numre fra bagkataloget både på engelsk og dansk, men også helt nye numre, der ikke er blevet spillet før live. 

Se mere

Pris Fri entre

Sted Pavillonens café

Arrangør Pavillonen