90’er Fest - feat SO90s

30. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

30. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Sidste år slog vi døren ind til, hvad der skulle vise sig at være, en særdeles populær 90’er dansefest!! Vi blev overvældede over den utrolige store interesse – og vi var meget tæt på udsolgt.
I år gentager vi succesen – og vi forventer det bliver stort – så skynd dig at købe billet.

Iført buffalostøvler, refleksbukser og badet i et imponerende setup af røg og lys tager bandets 4 rutinerede musikere dig med på en rejse tilbage til den fantastiske tid før finanskrise og Paleo-kost – dengang livet handlede om at danse på Ibizas strande til den lyse morgen…

Der er således dømt uhæmmet gang i den på dansegulvet og maksimal 90’er-nostalgi, når bandet fyrer op under udødelige festklassikere som ”Bailando”, ”What is love”, ”Coco Jambo”, ”Barbie Girl”, ”Cotton Eye Joe”, ”Macarena”, og en lang perlerække af andre klassiske halbalhits!

Siden 2010 har SO90s turneret Danmark rundt med deres sprængfarlige show! Med over 100 koncerter på samvittigheden på flere danske festivaler, Radio ABC Beachparty, Train og mange andre spillesteder, har bandet gang på gang, leveret en uforglemmelig fest, som kortvarigt har efterladt publikum et sted i 90'erne!

Så! Find dit bedste 90’er outfit frem fra skabet, tag dine venner i hånden og tryk den af sammen med et af Danmarks absolut bedste party bands til en uforglemmelig aften!

Grupperabat
Denne aften er en oplagt mulighed for årets store julefrokost. En aften for jer der vil noget andet end sild og snaps – og godt kunne se jer selv fejre den kommende højtid med shots og højt humør. Så er I et firma eller en gruppe på min. 10 der køber billet samlet kan I opnå grupperabat. Menu + Show + afterparty: Normalpris 365,- Gruppepris 310,-

90’er menu med et tvist af jul
Vi disker op med kendte klassikere fra 90’erne - Men da det er julefrokosttid tilføjer vi et lille tvist af jul. Der er naturligvis både risalamande og mandelgave.

Afterparty:
Efter koncerten holder vi afterparty i Pavillonsalen. Her vil en DJ fyre op under dansegulvet med de helt store hits fra 90’erne. Så dans videre ind i natten med en 90’er drink i hånden – og god musik i ørerne.


Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 170,- kr. / i døren 190,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 170 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen