Information om Covid19 og arrangementer i Pavillonen

Update 11. juni.


Kære bruger, gæst, publikum med flere af Pavillonen.

Myndighederne er kommet med nye meldinger vedr. genåbning af Danmark og covid19 og vi er rigtig glade for at der nu igen kan være lidt kulturel aktivitet i Pavillonen igen.

Kontoret og billetsalg vil frem til sommer være åbent:
Tirsdage 8-16
Onsdage 8-16
Torsdage 8-16

Er du deltager på nogle på hold i Kulturskolen, Firmaidræt m.m. vil du få direkte besked derfra hvordan du skal forholde dig. (Omklædningsfaciliteter vil fortsat ikke være muligt at benytte)


Har du billet til et arrangement

Hvis du har billet til et arrangement i Pavillonen vil den, der har købt billetten, få direkte besked per mail om, hvordan man skal forholde sig til det enkelte arrangement. Bemærk, at en del af forårets koncerter er flyttet til efteråret, her gælder billetten stadig. Ved at beholde din billet har du dermed første ret til den nye dato, før de resterende billetter sættes til salg. Du er også velkommen til at kontakte Ticketmaster på 70 15 65 65.


Forståelse

Indtil videre, vil det desværre stadig være svært for os at svare på alle spørgsmål, der bliver stillet på mail, telefon og sociale medier. Vi beder derfor om forståelse og tålmodighed, da vi har rigtig mange arrangementer, aktiviteter og retningslinjer at forholde os til og begrænsede personaleressourcer.

 

Mød ikke op i Pavillonen, hvis du er i karantæne

Vi beder kunder, der ifølge sundhedsstyrelsens retningslinjer bør holdes i karantæne om at undlade at møde op i Pavillonen. Sundhedsstyrelsens anbefaling om at blive hjemme, hvis man har været på rejse til risikoområder, er at betragte som et sygdomstilfælde, og derfor kan vi desværre ikke refundere allerede købte billetter. Vi henviser til de officielle retningslinjer og information fra beredskabets- og sundhedsstyrelsens vedr. situationen: coronasmitte.dk og www.sst.dk/corona


Tag hensyn og pas på hinanden og jeres nærmeste. Vi håber snart at ses igen.

 
Bedste hilsner

Pavillonen