Information om Covid-19 og arrangementer i Pavillonen

Update 16. september 2020.


Kære bruger, gæst, publikum med flere af Pavillonen.

Vi er rigtig glade for, at der igen er kulturelle aktiviteter i Pavillonen. Vores gæsters og ansattes sikkerhed og helbred har første prioritet og vi holder os dagligt orienterede om Covid-19 og myndighederens aktuelle retningslinjer, der kan betyde, at vi skal tilpasse procedurer med kort varsel. Pt. gennemføres der ikke stående koncerter, disse vil blive gennemført siddende. 

For at mindske risikoen for smittespredning gør vi sådan: 

Der er skilte med information om forholdsregler i forbindelse med Covid-19 ved alle lokaler og ved indgangen. 

Vi har opsat håndsprit ved alle indgange.

Borde afsprittes dagligt.

Sprit er tilgængeligt i alle lokaler, så man selv kan tage yderligere afspritning. før og efter brug, håndtag 2 gange dagligt.

Håndsprit er tilgængeligt ved indgangen til mødelokalet.

Håndtag afsprittes 2 gange dagligt.

Vi undgår håndtryk, kindkys og kram og opfordrer vores gæster til det samme. 

Vi holder afstand.

Alle arrangementer gennemføres for et siddende publikum.

Under arrangementer er der slag før start og i en eventuel pause - ikke under selve arrangementet. 

Vi beder venligst om forståelse for følgende anvisninger:

Sprit dine hænder af når du kommer. 

Hold min. 1 meters afstand til folk, du ikke deler husstand med.

Host og nys i ærmet, vask efterfølgende hænder.

Hvis der er optaget på toiletterne, dan venligst kø udenfor rummet.

At blive hjemme, hvis du føler dig syg. 


Har du billet til et arrangement

Alle arrangementer i efteråret gennemføres med hensyn til myndighedernes anvisninger. Hvis et arrangement aflyses eller flyttes grundet Covid-19, vil den, der har købt billetten, få direkte besked per mail om, hvordan man skal forholde sig. Flyttes arrangementet til en ny dato, gælder billetten stadig; aflyses arrangementet får du dine penge retur.  Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 32 16 33 eller mail: kontor@pavillonen.dk. Du er også velkommen til at kontakte Ticketmaster på 70 15 65 65.

Mød ikke op i Pavillonen, hvis du er i karantæne eller føler dig syg

Vi beder kunder, der ifølge sundhedsstyrelsens retningslinjer bør holdes i karantæne om at undlade at møde op i Pavillonen. Sundhedsstyrelsens anbefaling om at blive hjemme, hvis man har været på rejse til risikoområder, er at betragte som et sygdomstilfælde, og derfor kan vi desværre ikke refundere allerede købte billetter. Vi henviser til de officielle retningslinjer og information fra beredskabets- og sundhedsstyrelsens vedr. situationen: coronasmitte.dk og www.sst.dk/corona

Hvad sker der, hvis en gæst bliver i Pavillonen bliver smittet med covid-19?

Hvis du har været gæst i Pavillonen og testes positiv for covid-19, beder vi dig kontakte Pavillonen hurtigst muligt. Derefter kontakter vi de relevante myndigheder og retter os efter deres retningslinjer. Hvis myndighederne mener, at Pavillonen bør kontakte gæsterne, der har været til det givne arrangement, gør vi naturligvis dette. De berørte gæster vil i dette tilfælde få direkte besked på den mailadresse, der er anvendt til billetkøb.

Pavillonen har på forhånd været i kontakt med myndighederne hvorfra det lyder, at risikoen for smitte vil være minimal til Pavillonens arrangementer, da retningslinjerne overholdes af både gæster og personale.


Er du deltager på nogle på hold i Kulturskolen, Firmaidræt m.m. vil du få direkte besked derfra hvordan du skal forholde dig.

Tag hensyn og pas på hinanden og jeres nærmeste. Vi håber snart at ses igen.

Bedste hilsner

Pavillonen