The White Album akustisk

11. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

11. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

De tre sangere/guitarister/komponister Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø søger tilbage til den akustiske nerve, der for 6 år siden samlede dem omkring sangene.
Tilsammen hedder de The White Album, og nu tager de på trio tour, for at vende tilbage til rødderne og finde ud af hvem de egentlig er : 3 mand, 3 stemmer, 3 instrumenter!

The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i 2011-12, hor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i bagagen og en stak sange komponeret i sommerhuset. Sange der skulle kunne stå alene, helt nøgne for sig selv. uden den store produktion udenpå.

De seneste 4 år er bandet blevet udvidet på alle parametre - flere musikere, større produktioner, mere gear og produktionerne omkring pladeindspilningerne udviklede sig større og mere voluminøst, men nu er bandet klar til, på alle parametre, at finde ind til sig selv igen, ind til kernen af hvad de er som band, nemlig tre virkelig gode venner, der laver musik sammen.
Det sker med en håndfulde sange, som alle har samme omdrejningspunkt om at kunne fungere i en nedbarberet triosetting med få elementer for at få fokus på melodien, budskabet og klangen af de tre stemmer sammen. Om deres “homecoming” fortæller de :

“Vi savnede lidt “at komme hjem” til udgangspunktet som blot var os tre og nogle guitarer rundt om en mikrofon, så vi tager rundt i hele landet og spiller de her trioshows med numre fra alle 3 plader, samt et par helt nye som skal prøves af inden vore kommende indspilninger i foråret 2018. Vi skal tilbage i sommerhuset høre vinden i sivene og fare vild mellem træerne for atter at finde tilbage til DNA´et i selve sangskrivningen”.

Pavillonsalen

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 180,- kr. / i døren 205,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 100,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 180kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen