Sundays - LYT NYT

08. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

08. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

SUNDAYS er et nyt folk-pop projekt, centreret om sangskriver og guitarist, Magnus Jacobsen. Stilen bygger på singer/songwriter traditionen, med Magnus’ klare vokal og den akustiske guitar i front, løftet op af et simpelt, nordisk-inspireret lydunivers.

I foråret 2017 gav de en overbevisende koncert på SPOT ’17 – og hen over sommeren vil de være at finde på flere at festivalerne bl.a. UHØRT, Århus festuge og SMUKfest i Skanderborg. Til efteråret er de klar til at indtage landets klubscener – og vi syntes de passer perfekt i vores LYT NYT koncept. Med musikalske referencer som 'The Tallest Man On Earth', 'Asgeir Trausti’, ‘Teitur’, ‘Fleet Foxes’ har SUNDAYS helt klart noget at byde på.
Her er nerve, intensitet og nøgenhed nøgleord. SUNDAYS kredser om tematikker som forelskelse, brud og netop søndagens ambivalente position som bindeleddet mellem weekendens muligheder og hverdagens forudsigelighed - en dag hvor følelserne og indtrykkene kan sidde løst, og hvor alt er muligt og umuligt.
SUNDAYS live-debutterede til SPOT ’16, og har siden indgået samarbejde med Iceberg Music Group, som udgav debut-EP’en ‘The Day Will Come’ d. 10. marts.


Vi ses i Pavillonen

Pavillonsalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 100,- kr. / i døren 125,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 50,-. Gyldigt ID medbringes.
LYT NYT kort kr. 300,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 100 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen