Søndagscafé - Flemming Sørensen og Mathilde Damborg

19. nov
kl. 13:30

19. november
kl. 13:30

Mathilde Damborg og Flemming Sørensen

Søndagscafé i Pavillonen i Grenaa søndag d. 19. november kl. 13.30

Mathilde Damborg og Flemming Sørensen er kendt fra talrige kirkelige og festlige lejligheder som dygtige og engagerede musikere. De har begge stor erfaring inden for musik og har spillet sammen flere gange, hvor Flemming leverer musikken og Mathilde bidrager med sin smukke stemme.

 

Mathilde har sunget i mange år og har stiftet bekendtskab med mange stilarter. Hun er under uddannelse til musiklærer i Aalborg og bliver en af de første lærere uddannet på den ny musikprofil – et samarbejde mellem Det Jyske Musikkonservatorium og lærerseminariet. Derudover er hun korsanger i Hans Egedes Kirke i Aalborg.

 

Flemming Sørensen har igennem 30 år spillet til fester og arrangementer af enhver slags på Djursland. Det har givet stor rutine i meget forskellig musik. Til daglig arbejder Flemming som organist.

 

De to vil til søndags-caféen i Pavillonen i Grenaa spille og synge en buket af blandt andet efterårssange og numre i den blødere stil – et udvalg af ældre og nyere numre, der sikrer at der er lidt for enhver smag.

 

Pris: 100 kr. inkl. kaffe/the og kage. Billetsalg ved indgangen fra kl. 13.00.

 

Bemærk venligst, at tidspunktet er rykket en time frem i forhold til det annoncerede i Grenaa Kunst- og Musikforenings trykte årsprogram.

 

Arrangør: Grenaa Kunst- og Musikforening

Billetpris: 100 kr. inkl kaffe og kage

Billetter sælges ved indgangen fra kl. 13.00

 

Pavillonsalen - cafeborde

Se mere

Pris 100kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Grenaa Kunst- og Musikforening