Shu-bi-dua MusicalKoncert

09. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

09. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Kæmpesuccesen kommer nu til Grenaa - som Musicalkoncert
Oplev alle de store numre fra Fredericia Teaters opsætning af Shu-bi-dua – The Musical, med medlemmer fra det originale cast og orkester.

"Det var en fantastisk oplevelse at sidde der mellem min familie og mine gamle venner fra bandet og nyde 'Shu-bi-dua The Musical'.

Det var såmænd Michael Bundesen selv, front-shub gennem alle årene, der skrev sådan på Facebook i september 2015 efter at have oplevet premieren på ”Shu-bi-dua – The Musical” på Fredericia Teater.
Og Bundesen var bestemt ikke ene om at se kvaliteterne ved forestillingen.
Anmelderne var gavmilde med stjerner og roser - og publikum var aldeles enige og gjorde forestillingen til teatrets hidtil største, med mere end 180.000 solgte billetter.

Her får du mulighed for at opleve alle de store numre fra Fredericia Teaters opsætning af ”Shu-bi-dua – The Musical” - med medlemmer fra det originale cast og orkester - men som stående koncert - med plads til fest og farver.
Så Ta’ kiksene i lommen når vi spiller op til dans med alle de kendte Shu-Bi-Dua sange - et festligt genhør med alle de fantastiske numre, garanterer vi et show fyldt med tempo, sang og dans -med rig lejlighed til både at synge med på de populære sange og blive lidt varm om hjertet. Kom med til Fed Rock på Alpetoppen, med Rom & Cola på Costa Kalundborg, og Minus til Plus i Danmark med Midsommersangen -for DET er Stærk Tobak!


Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 360,- kr. / i døren 380,-
Studerende i forsalg kr. 295,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 360 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen