Red Warszawa

27. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

27. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Endnu engang er Danmarks Royale homoband tilbage med mere diarré. Hvor de får det fra er ikke en bekendt faktor, da bandet lider af svær demens. Hvorom alting er, så er der meget af det. Diarré altså. Kvantitet frem for kvalitet har altid været dette projekts ypperste mantra, og man kan derfor se frem til en meget lang aften i den dårlige lugts tegn. Er du til fjerne blikke og voksenbleer, så kom og hjælp dette band til at tro, at de ikke bare er på udgang fra deres beskyttede boliger. STOMI-POWER!!

Der er nu gået over 20 år, siden bandet Red Warszawa opstod på baggrund af en musiktime i 1987 på amtsgymnasiet i Ballerup, hvor Heavy Henning og Lækre Jens hørte et polsk punkband og pladask faldt for musikgenren. De besluttede sig for at lave et band, der skulle spille polsk punk, og hermed var fænomenet Red Warszawa født.

Med hits som ”Hurra skolen brænder” og ”Det lugter af fisk” er der lagt i ovnen og dømt fællessang denne svedige fredag aften med et yderst erfarent liveband, der tilmed har gamle sange friske i erindringen. Drengene fra Red Warszawa vil fornøje publikum med deres finurlige polsk inspirerede punk og heavyrock. Man skulle tro, at de har fundet en kiste med nedgravede guitarriffs fra 80’erne. Deres musik leder i hvert fald ofte tankerne hen på den slags heavy metal, som Accept og Judas Priest gjorde populær i det årti. Sangeren ”Lækre” Jens har dog mere til fælles med Troels Trier end med Rob Halford fra Judas Priest. Det er nu også teksterne, der bærer en stor del af æren for bandets kultsucces. Politisk ukorrekthed blandet med en snert af socialrealisme og barnlig humor gør Red Warzawa til en uimodståelig øvelse for smilebånd og lattermuskler.


Pavillonsalen

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 130,- kr. / i døren 150,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 130 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen