Police Symphony Orchestra

06. jul
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

06. juli
kl. 19:00

Dørene åbnes kl. 18:00.

Dette orkester kommer fra det nordøstlige Tjekkiet.
Navnet ”Police” stammer fra deres hjemby (Police nad Metují) og ikke, som man skulle tro, fordi de er en del af det etablerede politi i deres hjemland.
Orkestret blev dannet af 2 søskende, Petra (14) og Jakobe (17) i 2010. Som en mulighed for at unge kunne samles om noget så universalt, som kærlighed til musik.
Police Symphony Orchestra har mere end 60 engagerede unge musikere, som spiller en bred vifte af musik, indenfor klassisk musik, film temaer, pop, rock, blues og swing.
De har spillet over 50 koncerter, både i deres hjemland, men også rundt om i Europa og besøger Danmark, for at gennemføre en mini-turne, i starten af Juli måned.
Orkestret nøjes ikke bare med at spille musik, men støtter også mange gode sager, blandt andet har de hjulpet med at samle penge ind, til et hospital i Broumov.
Deres koncert i Grenå har også til formål at støtte en god sag. Og denne gang vil en stor del af overskuddet, gå til at støtte den lokale afdeling af Natteravnene.
Resten af overskuddet, vil gå til selve orkesteret, så de også i fremtiden, kan rejse ud i Europa og sprede deres musikalske budskab.
Deres motto er : Vi elsker musik, vi elsker det vi gør.

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 18:00.
Billetpris 100,- kr. / i døren 100,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 100 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen