NABIHA

15. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

15. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

NABIHA har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme, formået at skabe en helt unik position i det danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og r&b. Hun er fra foråret 2017 tilbage på de danske spillesteder og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.

”Jeg glæder mig ekstremt meget til igen at komme ud at spille for danskerne rundt omkring i landet, og præsentere dem for nye sange – og naturligvis mine gamle hits. Jeg håber, at vi ses derude”, udtaler NABIHA om den kommende forårsturné i Danmark.NABIHA debuterede i 2010 med albummet Cracks og i 2011 med den internationale version More Cracks – albums der høstede anerkendelse i både ind- og udland med blandt andet hitsinglerne: ’Deep Sleep’, ’The Enemy’, ’Trouble’ og ’Never Played The Bass’. Efterfølgende har hun cementeret sin status som en af Danmarks bedste sangerinder med hits som: ’Mind The Gap’, ‘Ask Yourself’, ’Bang That Drum’ - som samtidig er den officielle sang for det danske herrelandshold i håndbold, og hun har modtaget adskillige priser og nomineringer.

NABIHA Gjorde sig bemærket i Toppen af Poppen i 2012 sammen med Johnson, Sanne Salomonsen, Mads langer, Peter belli m.fl.
Og i 2015 var hun dommer i Danmark Har talent.

NABIHA er klar med en ny single i Januar, som bliver fulgt op med en EP i det tidlige forår 2017.

Vi ses i Pavillonen

 

Som support har NABIHA inviteret Malte - en ny stjerne på pop-himlen

Malte har den mission at popmusik ikke behøver at være dum musik. Musikken veksler imellem det overdådigt følelsesladede, og de små snævre betragtninger om livet. Malte er en sjov blanding imellem en tænker, der lever sig helt ind i sine sange, samt en entertainer der giver sig selv fuldt ud på scenen til sit publikum. Hans skarpe vokal sætter prikken og i'et i sange der er svære at stå stille til, svære ikke at blive revet med af, og svære ikke at synge med på.
Pavillonsalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 185,- kr. / i døren 215,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 150,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 185 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen