Livet er en gåde – løsningen står på bagsiden

11. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

11. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

En cabaret om tegneren, humoristen og mennesket Storm P
”Når a jæ nu rejser mig og ta’r ordet, så er det ikke fordi at jæ ta’r ordet, men så er det fordi a’ jæ ta’r ordet” Storm P. - Sangforeningen Morgenrøden.

I cabaretten, en form, som lå Storm P.s hjerte nær, fortæller sanger og skuespiller Hans Dueholm og pianisten Allan Dahl Hansen historien om vores store humorist, satiriker, tegner, varieté-kunstner og maler Robert Storm Petersen. Storm P.s sidste ufærdige maleri hedder meget passende ”Klovnens begravelse” og viser et muntert begravelsesoptog af cirkusfolk, gøglere og klovne, i selskab med en person meget lig Storm P. selv.
Det muntre møder det sørgmodige, og billedet giver et fint indblik i, hvem personen Storm P. var, og er en del af forklaringen på, hvorfor han er så uopslidelig.

Storm P.s hyggelige arbejdsværelse på Asgårdsvej 17 på Frederiksberg danner rammen om forestillingen, og her møder vi en lang række af hans figurer, som ”træder ud” af tegningerne, og sammen med Storm P’s monologer og musik fra tiden leder de os igennem tegnerens liv.

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 175,- kr. / i døren 205,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 125,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 175 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen