KATINKA

06. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

06. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Katinka leverer et inderligt og karismatisk show live – og netop derfor har bandet har været på alles læber hen over sommeren, hvor de har optrådt på flere af de store festivaler.
Vi er stolte over at have været med fra start og havde KATINKA på vores LYT NYT program i foråret, hvor bandet gav en medrivende koncert i Pavillonsalen – der står tilbage som en af de absolut bedste fra den sæson. Det er ikke ofte et band udvikler sig så hurtigt som KATINKA gør – og derfor har vi også helt ekstraordinært valgt at præsentere dem igen allerede i dette efterår.

Med sjælesøgende sange har Katinka på kort tid vundet såvel KarriereKanonen som en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’. I foråret 2017 kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, kaster sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt.
Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet.

P6-vært Henrik Aagaard har tidligere efter at havet overværet en koncert – udtalt i radioen: “Det var fantastisk at se denne næsten uprøvede kunstner simpelthen overtage det her rum med en simpelthen kolossal charme” og sammenlignede i samme åndedrag Katinkas tilstedeværelse på scenen med Joe Cockers.


Pavillonsalen

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 175,- kr. / i døren 205,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 100,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 175kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen