Bonnie Bishop (US) - LYT NYT

23. nov
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

23. november
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Det skulle have været Joshua James i Pavillonen denne aften men han har desværre aflyst….

Det er imidlertid hurtigt lykkedes os af finde en erstatning i amerikanske Bonnie Bishop, en fantastisk texansk sangskriver, der kommer til Skandinavien med sit band.

Hvis man kan forestille sig et mix af Bonnie Raitt og Susan Tedeschi, både i udtryk og stemmemæssigt, har man et godt billede af hvor amerikanske Bonnie Bishop befinder sig med sin musik, sådan lidt Memphis Soul, blandet med alternativ country, blues og sing & songwriting, eller kort og godt Americana!

38 årige Bonnie Bishop, som oprindeligt er fra Ohio, bor i dag i Nashville og har efter et langt og til tider hårdt liv, med 15 års endeløse turnéer rundt i staterne på barer og små klubber, endelig fået kredit for hendes store talent.

Kreditten kom med hendes 6. album som udkom i starten af 2016, og hvor bl.a. sangen ” Not Cause I Wanted To” havde fundet plads. Sangen blev først indspillet af Bonnie Raitt på hendes Grammy vindende album ”Slipstream” fra 2012 og blev af New York Times kåret som en af årets bedste sange! Det nye album ”Ain’t Who I Was” er produceret af en af tidens hotteste producere Dave Cobb og har bl.a. betydet en væsentlig eksponering og et par væsentlige trin op af stigen med nyt management, gode hitlisteplaceringer, sange med i TV blockbusters, og bedre turnéer end tidligere.


Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr. / i døren 150,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 50,-. Gyldigt ID medbringes.
LYT NYT kort kr. 300,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen