Fribytterdrømme - LYT NYT

14. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

14. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Det syv mand store band har gennem de seneste par år gjort sig stærkt bemærket med deres ekstremt medrivende og euforiske koncerter – og bevist, at de er et af Danmarks absolut bedste live-navne.

Kritikerne er ikke i tvivl om, at FRIBYTTERDRØMME er noget helt unikt, og koncerterne honoreres oftest med fem- eller seks-stjernede anmeldelser.

Som twistet gennem et fotografisk negativ forener FRIBYTTERDRØMME tonerne af de glade 60’ere med de dunkende dunkle 90’ere - og vover at vende 60'ernes flagrende rockmusik på vrangen, afsøge grænserne, og sprænge rammerne for deres egen genre.

Senest har bandet høstet anmelderroser for debutalbummet 'Labyrintens Farver' samt positive koncertanmeldelser fra tournéen i efteråret 2015, der blev rundet af med et brag af en koncert i et udsolgt Lille VEGA.

Svensk P3 og dansk P6 BEAT - DR har lagt spilletid til FRIBYTTERDRØMMEs radiosingle 'Kosmonauten', der stammer fra bandets debutplade, der er produceret i tæt samarbejde med TAPF Studio og udgivet på Suspekts pladeselskab Tabu Records.

Bandet bevæger sig til tider lige så ubesværet og naturgivent fra syrerock'en og over i en art hypnotisk Madchester-trance, ligesom de besidder en sjælden intensitet, der udvisker linjerne mellem publikum, band og scenerum og smelter det hele sammen til en boblende helhed.

Vi ses i Pavillonen

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr. / i døren 150,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 50,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 125 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen