Udstilling - Mads Nissen


 


 

Fri entre

Udstillingen kan ses til og med d. 15. december.

 

     

Amazonas- en udstilling af fotograf og World Press Photo-vinder

Mads Nissen

 

Udstillingen ”Amazonas” er en rå og poetisk rejse ind i verdens største regnskov. I intense dokumentarfotografier inviterer Mads Nissen indenfor i det fortryllende vildnis, hvor guldgravere, stolte krigere, homoseksuelle i eksil og isolerede indianerstammer kolliderer i grænselandet mellem natur og kultur, instinkt og fornuft, vores ophav og vores fremtid.

 

Mads Nissen f. 1979, er en af Danmarks mest markante og prisvindende dokumentarfotografer. Intimitet og nærvær kendetegner hans arbejde, som sætter fokus på vor tids store globale udfordringer såsom ulighed, manglende menneskerettigheder og menneskets forhold til naturen.

Efter endt uddannelse som fotojournalist i 2007 bosatte han sig i Shanghai for at dokumentere de menneskelige og sociale konsekvenser af Kinas økonomiske vækst. Efter to år som freelancer i Kina flyttede han tilbage til Danmark og er i dag fastansat fotograf på Politiken.

 

I 2015 vandt hans billede af det russiske par Jon og Alex hovedprisen i World Press Photo. Hans arbejde er blevet hædret med over 50 priser internationalt og i Danmark, bl.a. er han to gange blevet tildelt hovedpriserne Årets Billede samt Årets Fotograf ved det danske Årets Pressefoto.
Han har udgivet fotobøgerne ”De Faldne” samt ”Amazonas”. Se mere på www.madsnissen.com

Der udgives et katalog til udstillingen med støtte fra Norddjurs Kommune.

 

Arrangør: Grenaa Kunst- og Musikforening

www.grenaakunstogmusik.dk

Se mere

Pris Fri entre

Sted Pavillonen

Arrangør Grenaa Kunst- og Musikforening