Dicte & Hempler – The Dark and Stormy Sessions

02. dec
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

02. december
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

”Her er en unik aften i vente med Dicte og Claus Hempler som vi husker med kæmpe glæde for deres fantastiske optræden i det unikke Bowie show vi præsenterede i foråret. De kommer nu tilbage til Pavillonen med en af landets bedste guitarister – Mika Vandborg. Der er en intens og unik aften i vente med mulighed for at starte aftenen med lækker tapas og bobler – du kan roligt begynde at glæde dig” udtaler Jesper Jul – Pavillonen.

To af Danmarks mest markante sangere slår igen talenterne sammen i december 2017. Denne gang ovenikøbet som albumdebutanter, i denne konstellation. Deres første fælles album forventes at udkomme i oktober 2017.
Dicte og Claus Hempler er blevet rost til skyerne for deres fornemme samarbejde, som nu kan opleves i Pavillonen. De akkompagneres af Danmarks vel nok dygtigste guitarist, Mika Vandborg.

En ulastelig velklædt nydelse… Dicte & Hempler leverede en forrygende intens, smuk dagdrøm af en koncert... Dicte Madsen og Claus Hempler har hver for sig nogle af de mest sexede vokaler i dansk musik og sammen klæder de hinanden ypperligt
- Berlingske

Makkerparrets nedtonede singer/songwriter-katalog er en sand nydelse at opleve og giver i denne omgang reminiscenser til stilarter mestret før af Cole Porter, Marilyn Monroe og Frank Sinatra.
Fusionen af de karismatiske personligheder er i sig selv en garanti for, at man som lytter beruses af nærværet og den skrøbelige intensitet, der helt naturligt opstår på scenen.

Med udgangspunkt i skatten af selvskrevne sange og håndplukkede favoritter i nye og overraskende fortolkninger, er ”soundtracket” leveret til en smuk og unik musikalsk oplevelse.

Presseklip:
GAFFAs Jan Opstrup Poulsen skriver: ”Det er ualmindeligt elegant, når Claus Hempler lader sit
prægnante croon tone frem i de stilsikkert fremførte sange, der for Hemplers vedkommende er
som skrevet til en mørk og stormfuld nat.”

"Højdepunkterne står i kø på dette album [...] disse to stemmer nærmest er født for hinanden", mener KultuNaut og belønner med alle 6****** stjerner.
KultuNaut fortsætter: ”...sammen har de fundet en melodi, som på en gang er rå, melankolsk og sensuel”... ”Ingen anden dansk sangerinde kan som Dicte fange øjeblikke af skønhed og mixe dem med den rå attitude, som også har været hendes varemærke siden de tidlige dage i Her Personal Pain...”.

”Hvorfor har jeg ikke hørt denne stjernekonstellation før, er mig en gåde. For rygtet om deres grotesk geniale samarbejde burde have spredt sig som en steppeild i løbetid”, skriver Simon Staun i Fyens Stiftstidende, om en tidligere koncert på Posten i Odense

Jule tapas: Ginmarinerede sild - rødløgs cremefraiche, lakserulade - friteret peberrod og capersbær, anderilette - ingefær syltede græskar, kalvesylte - grov sennep og rødbedestrimler, røget ribbensteg - rødkålssalat og flæskesvær, kejserinderis samt brød og smør.

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Siddepladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 200,- kr. / i døren 225,-
Studerende i forsalg kr. 150,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 200 kr

Sted Centersalen

Pladser Siddepladser

Arrangør Pavillonen