Delta Blues Band

22. sep
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

22. september
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Skandinaviens ældste bluesband – Delta Blues Band - gjorde sensationelt comeback ved Copenhagen Blues Festival i 2008. Til efteråret tager de på turne rundt til en håndfuld spillesteder – hvoriblandt vi er stolte af at Pavillonen er med. Og vi kan godt garantere at det bliver en aften for kendere.

I spidsen for dette topprofessionelle og godt sammentømrede band der leverer solid og afvekslende bluesmusik, står Danmarks Mr. Blues: Troels Jensen, velklingende og -krydret vokal, guitar og klaver! Mundharperne spilles af mesteren selv: Jørgen Lang. Bag trommerne finder man den erfarne og vidt berejste Asmus Jensen. På bas og vokal, møder man den navnkundige og meget benyttede session-musiker Knut Henriksen. Og på guitar har man fundet Troels Jensens gamle "sideman" siden 68 frem: Thomas Puggaard-Müller, der i 2008 havde sit comeback på den danske blues-scene.

Det er solid og velspillet musik, der kommer langt ud i alle kroge af bluesmusikken. Lige fra det blide akustisk inspirerede hen over det mere rå og upolerede til noget meget ”Funky Stuff”.

Troels Jensen er Mr Blues Himself og anses som en af de vigtigste grundlæggere af blues-scenen i Danmark tilbage i tresserne. Troels Jensen spillede som dreng i lokale jazz og skiffleband's, senere folkemusik og akustisk blues. I 68 dannede han sammen med Thomas Puggaard-Müller, et elektrisk chicago-style blues band, som debuterede i det hedengangne Montmartre i St. Regnegade i København. Delta Blues Band har siden spillet utallige variationer frem til år 2002 med Troels Jensen som ankermand. En særdeles succesfuld kombination var med Dylan-guitaristen Billy Cross - Delta Cross Band.


Pavillonsalen

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 175,- kr. / i døren 205,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 100,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 175 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen