Cohen - en hyldestkoncert

06. dec
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

06. december
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

En unik og eksklusiv afslutning på pavillonens del af kulturbyåret.
En hyldest til Leonard Cohen – den folkekære poet, som om nogen forstod at balancere på kanten mellem lyset og mørket.

I år er det præcist 50 år siden at Cohen debuterede som sanger. Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedsshow 22. februar 1967.

Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: ”I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elsket og bliver sunget verden over.

Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde til denne unikke koncert. Bag koncerten står et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog – og vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til mesteren.
Denne one night only hyldest til Cohen finder sted tæt på årsdagen for hans død, hvilket blot er yderligere en god grund til at hylde mesteren. Koncerten danner samtidig den perfekte ramme for en helt unik afslutning på kulturbyåret i Pavillonen – eller som Cohen sang: ”It’s closing time” …

Med på scenen til denne fantastiske aften er p.t navne som Steen Jørgensen (Sort Sol), Bjørn Fjæstad (BAAL), Claus Hempler (Fielfraz), Signe Svendsen (Hausgaard), Sara Indrio (Hausgaard), Lars Skjærbæk – guitar (Tim Christensen, Michael Falch m.f), Mads Andersen - trommer, Palle Hjorth - keyboard (Savage Rose, Poul Krebs m.f), Troels Skjærbæk – bas (Michael Falch, Poul Krebs m.f) og samtidig med at der arbejdes på flere navne.

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Ståpladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 285,- kr. / i døren 310,-
UNGbillet i forsalg kr. 195,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Se mere

Pris 285 kr

Sted Centersalen

Pladser Ståpladser

Arrangør Pavillonen