Baskery

28. okt
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

28. oktober
kl. 20:00

Dørene åbnes kl. 19:00.

Baskery besidder musikalitet udover det sædvanlige og deres mix af rockabilly, pop og americana tilsat deres super sikre harmonier er altid en garanti for en fantastisk aften.

Trioen består af søstrene Greta Bondesson [banjitar, guitar, beats, & vokal], Stella Bondesson [double bass & vokal], and Sunniva Bondesson [guitar & vokal]. Tilsammen har de vendt hoveder hele verden rundt – på den gode gammeldags måde. Som de selv siger: By kicking ass on stage one show at a time.

Midtpunktet på scenen er Greta siddende med den ene fod på storetrommen, den anden på lilletrommen samtidig med at hun fyrrer den af på forvrænget banjo. En helt unik oplevelse, som næsten ikke kan beskrives. Det er tempofyldt musik med masser af udstråling, tæt samspil og trestemminge harmonier.

Baskery er et lærestykke i, hvordan folkemusik og beslægtede stilarter kommer hinanden ved. De hugger med løs hånd fra traditionerne i blues, bluegrass, country og folk, blander det og tilsætter impulser fra rock – så numrene får et drive, så man skal være en meget konservativ traditionalist for ikke at lade sig rive med.


Pavillonsalen

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 150,- kr. / i døren 180,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 100,-. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 150 kr

Sted Pavillonsalen

Arrangør Pavillonen