Anders og Katrine - LilleNørd

18. okt
kl. 16:00

Dørene åbnes kl. 15:00.

18. oktober
kl. 16:00

Dørene åbnes kl. 15:00.

Som traditionen byder er der i efterårsferien børneunderholdning i Pavillonen. I år leveres den af Anders & Katrine fra LilleNørd som er klar med nyt show og orkester.

De to mega populære LilleNørd værter, Anders & Katrine, som børnene elsker for deres energi og gode humør på Ramasjang, kan til efteråret 2017 opleves i et nyt show med LilleNørd bandet.

De tre musikere i bandet er valgt ud fra, at de kan leve sig ind i LilleNørd universet, så de ikke ”bare” er dygtige anonyme instrumentalister. Det er de dog også, da de til daglig bl.a. spiller sammen med navne som: Black Dylan, Panamah, Mek Pek, Thomas Helmig m.fl. Samtidig medvirker de i sketches der involverer børnene, og løfter showet til et højere plan.

Der bliver fyret op og Anders & Katrine klæder sig ud som dyr og synger alle deres LilleNørd-hits, som bl.a. ”Nu kører det”, Anders & Katrine”, ”Allerbedste Lillenørdeven” m.fl. Det er sjov og ballade og børnene får en kæmpe musikalsk, lærerig, involverende, festlig og underholdende oplevelse.

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 15:00.
Billetpris 145,- kr. / i døren 165,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633


Se mere

Pris 145 kr

Sted Centersalen

Pladser Nummererede pladser

Arrangør Pavillonen